Panduan umum perlaksanaan projek sarjana muda (ukur tanah) - Jusoh, Nawawi; Mohd. Said, Shaharuddin; Suki, Halimah (Fakulti Kejuruteraan Dan Sains Geoinformasi, 1996)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu kandungan, perkara mukasurat, prakata, kandungan latar belakang, definisi projek sarjana muda (PSM), matlamat objektif, jenis projek panduan khas penyediaan & penulisan, cadangan projek, pemilihan dan cadangan tajuk, menulis cadangan tajuk, tajuk kajian, penyataan masaiah, membentuk objektif & skop kajian, kepentingan sumbangan kajian, menentukan metodogi kajian, kajian literatur, jadual kerja, kaedah pengendalian dan pengawasan, tugas jawatankuasa penyelarasan projek sarjana muda , penyelaras projek, penyelia projek, sistem penyeliaan, buku log, seminar, seminar i, seminar ii, penulisan / laporan kajian, laporan awal (sem. julai), laporan akhir (sem. dis.}, teks, penilaian, perkara yang dinilai untuk setiap komponen penilaian, seminar, penyampaian, kertas kerja, buku log, laporan/penulisan, laporan awal, lapuran akhir, cadangan wajar pemarkahan, jadual kerja penyediaan projek, lampiran, laporan perbincangan kemajuan, projek sarjana muda, borang markah pembentangan seminar - semester julai( panel) - SUT 5152, borang markah penulisan penyelia), borang markah pemmbentangan 5seminar SUT 5164, (panel), borang markah penulisan SUT 5164, [penyelia).