Novel implementation method of modulo 2N multiplication for digital signal processing - Nun, Mohamed Arif (Penerbit UTM Press, 1981)
Kertaskerja ini membentangkan satu cara baharu dalam mana satu pendaraf modulo 2N dijelmakan secara isomorfik menjadi sepasang penyampur modulo 2 dan modulo 2N-2. Bilangan penyampur-penyampur penuh yang diperlukan untuk perlaksanaan bertambah secara linar dengan bertambahnya panjang perkataan N, dan tidak dengan secara eksponen, dan kelewatan pengantaran sistem tetap pada asasnya tidak berubah dengan bertambahnya N.