Masalah-Masalah Disiplin Di Sekolah - Yahaya, Azizi; Ahmad, Rohaya (2010)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti masalah-masalah disiplin murid di sekolah. Disiplin di sekolah adalah peraturan-peraturan yang dikenakan ke atas murid-murid dengan tujuan mengawal tingkahlaku mereka melalui hukuman atau pun ganjaran.