Faktor-Faktor Penyebab Masalah Disiplin Di Sekolah - Yahaya, Azizi; Ahmad, Rohaya (2010)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti faktor penyebab masalah disiplin murid di sekolah. Faktor yang menjadi penyebab utama dalam masalah disiplin haruslah berusaha dan bertanggungjawab dalam mencari penyelesaian ini.