Masalah Disiplin - Yahaya, Azizi; Omar, Mohamad Hasan (2010)
Artikel ini membincangkan masalah disiplin di sekolah yang telah menjadi isu masyarakat yang sering dibincangkan oleh semua lapisan masyarakat. Kejadian melanggar disiplin sekolah ini turut mempengaruhi keputusan akademik pelajar.