Pengaruh Negatif Rakan Sebaya - Yahaya, Azizi; Aliju, Muhamad Jumat (2010)
Artikel ini membincangkan tentang pengaruh negatif rakan sebaya terhadap tingkah laku negatif pelajar tersebut. Dalam artikel ini, disertakan tekanan yang diberikan oleh rakan sebaya dalam mempengaruhi tingkah laku negatif.