Gaya Asuhan Ibu Bapa Remaja Terhadap Tingkah Laku - Yahaya, Azizi; Bahari, Mohd Sofie (2010)
Artikel ini membincangkan tentang gaya asuhan ibu bapa remaja terhadap tingkah laku anak-anak. Terdapat tiga jenis gaya asuhan iaitu gaya asuhan autoritatif, gaya asuhan autotarian dan gaya asuhan permisif.