Peraturan Keselamatan Dan Penggunaan Alatan Tangan - Yahaya, Azizi; Chu, Siew Pang (2010)
Artikel ini membincangkan tentang peraturan keselamatan dan juga penggunaan alatan tangan di kalangan gurur-guru kemahiran hidup. Penerangan berkenaan peraturan keselamatan dan penggunaan alatan tangan disertakan dalam bahagian dibawah.