Kemahiran Guru Dan Amalan Pelajar Mempraktikkan Kemahiran Menggunakan Alatan Tangan Yang Dipelajari Di Sekolah Dalam Kehidupan Harian - Yahaya , Azizi; Chu, Siew Pang (2010)
Kemahiran guru dan amalan pelajar mengaplikasikan kemahiran menggunakan alatan tangan yang dipelajari di sekolah dalam kehidupan harian adalah satu keadaan yang boleh membantu pelajar dalam memahami pembelajaran. Ia juga dapat membantu pelajar untuk menambah ilmu pengetahuan dan mengendalikan alatan tangan dengan baik.