Kaedah Pengajaran Guru dalam Penggunaan Alatan Tangan - Yahaya , Azizi; Chu , Siew Pang (2010)
Artikel ini akan menerangkan tentang kaedah pengajaran guru dalam penggunaan alatan tangan. Terdapat tujuh kaedah pengajaran yang diambil kira dalam artikel ini. Kaedah-kaedah tersebut adalah kaedah tunjuk cara, kaedah amali, kaedah projek, kaedah simulasi, kaedah syarahan, kaedah latih tubi dan kaedah perbincangan.