Lambaran elektronik : satu pendekatan berkomputer bagi kaedah berangka - Salleh, Shaharuddin (Faculty of Science, 1994)
Lotus 1-2-3 telah diperkenalkan penggunaannya dalam mengira dan menganalisis data dalam matapelajaran Kaedah Berangka MAT 2452, MAT 3452 (pelajar-pelajar Fakulti Kejuruteraan Jentera ) dan MAT 2443 (pelajar-pelajar FAkulti Ukur) di UTM. Kertas ini membincangkan keberkesanan hasil daripada perlaksanaan dan pencapaian pelajar. Projek percubaan ini boleh membantu dalam perlaksanaan kaedah berkomputer supaya merangkumi lebih banyak matapelajaran