Penghasilan dan penilaian modul web CD dalam P&P: penyenggaraan jalan raya - Parakkasi, Jaya (2003)
Tujuan utama kajian ini adalah bagi menghasilkan satu modul pembelajaran berasaskan laman web untuk matapelajaran Penyenggaran Jalan Raya untuk digunakan dalam proses pengajaran dan pembelajaran ( P & P ). Objektif kajian ini adalah untuk meninjau isi kandungan serta persembahan Web Module yang telah dihasilkan dan juga untuk mengkaji minat pelajar terhadap laman web ini. Kajian ini adalah berbentuk deskriptif dan kajian ini telah dijalankan dengan mengedarkan borang soal selidik. Responden bagi kajian ini adalah 30 orang pelajar yang kini sedang mengambil kursus Kejuruteraan Awam di KUiTTHO. Analisis data telah dibuat dengan menggunakan perisian Statistical Package for Social Science versi 11.0. Dapatan kajian menunjukkan bahawa tahap penerimaan pelajar terhadap tiga kriteria yang diuji berada pada tahap yang tinggi. Pendek kata Modul Penyenggaraan Jalan Raya boleh dibangunkan lebih lanjut lagi supaya ia boleh digunakan sebagai bahan sokongan untuk matapelajaran ini