Kajian bersesuaian terhadap garis panduan laman web p&p berkesan bagi pensyarah-pensyarah di Jabatan Kejuruteraan Elektrik, Politeknik Johor Bahru - Ab Sani, Siti Norlina (2002)
Projek saijana ini bertajuk " Kajian Bersesuaian Terhadap Garis Panduan Laman Web P&P Berkesan Bagi Pensyarah-Pensyarah Di Jabatan Kejuruteraan Elektrik, Politeknik Johor Bahru". Projek saijana ini bertujuan untuk meninjau sejauhmanakah tahap kefahaman pensyarah terhadap laman web pengajaran dan pembelajaran dan keberkesanan garis panduan serta format prototaip yang dibina. Kajian projek ini telah melibatkan 20 orang responden yang terdiri dari kalangan pensyarah di Jabatan Kejuruteraan Elektrik Politeknik Johor Bahru. Analisis data telah dibuat menggunakan perisian SPSS (Statistical Package for Sosial Sciences) untuk mengira kekerapan, peratus dan min. Hasil kajian mendapati bahawa maklumbalas yang positif yang telah diberikan oleh responden. Beberapa cadangan juga telah diberikan untuk meningkatkan lagi penggunaan laman web di dalam pengajaran dan pembelajaran.