Reka Bentuk Penyelidikan Sains Sosial - Ani, Fauziah; Md. Yusoff, Rosman; Damin, Zahrul Akmal; Rahman, Riki (Penerbit UTHM, 2021)
Buku ini diterbitkan adalah untuk memberi pengetahuan dan kefahaman kepada pelajar Institut Pengajian Tinggi khususnya pada mereka yang kurang atau tidak mempunyai asas dalam dunia penyelidikan. Buku ini dapat membantu mereka bagaimana cara untuk mereka bentuk kajian. Ia bagi memastikan kajian dilaksanakan secara sistematik iaitu mengikut proses dan prosedur penyelidikan. Kefahaman terhadap reka bentuk juga amat penting bagi menjawab persoalan kajian dan bagi memastikan dapatan kajian yang diperolehi adalah sahih.