Pembangunan sistem tempahan jahitan baju (E-tailor) dengan peringatan - Abdul Hamid, Mariam; Mohamad Fathil Zaki, Amirah Husna; Zulkifli, An Nur Amani; Hamdan, Nasyeha As-Sakina (Penerbit Uthm, 2017)
Pada masa kini, terdapat banyak perkara yang dilakukan secara manual telah bertukar kepada sistem. Ini seiring dengan pembangunan kehidupan manusia pada masa kini yang dilihat saling berkait dengan Teknologi Maklumat. Oleh yang demikian, ia adalah satu peluang keemasan kepada usahawan untuk menceburi perniagaan yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat memandang keperluannya semakin meningkat dari masa ke semasa.