Pembangunan CD interaktif: penasihat kesihatan anda bagi Pusat Kesihatan Universiti (PKU) - Md Yasin, Mohd Suhaimi; Ismail, Ainnul Madiha; Jamil, NorSyahrina; Zainal, Yumni Hidayaah (Penerbit Uthm, 2017)
Penggunaan teknologi telah terbukti mampu meningkatkan keberkesanan proses penyampaian maklumat di universiti.Proses penyampaian atau capaian maklumat secara tradisional yang melibatkan penggunaan bahan bercetak seperti buku teks,modul dan sebagainya sudah dianggap tidak relevan bagi generasi Y sekarang.Apa yang diinginkan pada masa kini adalah pendekatan capaian maklumat berasaskan multimedia yang mampu memindahkan sesuatu maklumat daripada teks yang statik kepada corak penyampaian maklumat yang lebih menarik.