Buku Teks: Asas Kelestarian Tingkatan 5 - Nazarudin, Ainamardia; Abbas @ Ahmad, Lutfiah Natrah (Aras Mega (M) Sdn. Bhd., 2017)
Buku Teks Asas Kelestarian Tingkatan 5 ini ditulis berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Asas Kelestarian yang disediakan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) bagi memudahkan pembelajaran subjek ini di sekolah.