Kepimpinan transformasional ke arah mendorong tingkah laku tenaga kerja yang inovatif di kalangan syarikat 50 syarikat penghargaan - Koh, Rui Qi; Rodzalan, Shazaitul Azreen; Mohd Noor, Noor Nazihah; Abdullah, Nor Hazana (Penerbit UTHM, 2020)
Perusahaan Kecil dan Sederhana (SME) di Malaysia memainkan peranan yang penting di dalam pertumbuhan, pekerjaan dan pembangunan ekonomi negara. Hal ini telah dipersetujui oleh pelbagai pihak menyatakan bahawa SME merupakan pusat transformasi ekonomi yang utama di negara ini kerana mereka membentuk asas kepada aktivit-aktiviti di sektor swasta dan merangsang inovasi dan berperanan sebagai penstabil semasa kelembapan ekonomi negara.