Teknologi storan awan dalam lingkungan anda - Hashim, Suhaizal (Penerbit UTHM, 2021)
Terhasilnya buku ini adalah atas hasrat untuk berkongsikan sedikit pengetahuan mengenai kepelbagaian teknologi storan awan terkini yang sering digunakan dalam bidang pendidikan kepada para pendidik, pelajar dan juga ibu bapa. Sejajar dengan kehendak pendidikan abad 21, atas kesedaran bahawa masih ramai lagi golongan Perkhidmatan storan awan sememangnya sangat membantu kita pada zaman serba teknologi ini. Keupayaan untuk menyimpan fail ke simpanan awan dan mengambilnya di mana-mana dan bila-bila masa memberikan pengguna fleksibiliti yang dianggap mustahil beberapa tahun lalu. Kebanyakan pendidik masih tidak pasti mengenai kemudahan penyimpanan awan yang sesuai untuk mereka gunakan dalam membantu perlaksanaan proses pengajaran dan pembelajaran mereka.