Kesan penggunaan e-konkrit berasaskan model needham lima fasa terhadap kesesuaian isi kandungan dan pencapaian pelajar - Ariffin, Arihasnida; Hasman, Noridah; Rubani, Siti Nur Kamariah; Zakaria, Normah; Hamzah, Norhasyimah (Penerbit UTHM, 2020)
Kaedah pengajaran memainkan peranan yang penting di dalam meningkatkan tahap kefahaman pelajar. Kaedah pengajaran konvensional sedia ada kurang menarik perhatian pelajar jika ianya hanya melibatkan interaksi satu hala e-Pembelajaran merupakan salah satu kaedah yang boleh digunakan untuk menarik minat dan meningkatkan tahap kefahaman pelajar. Kajian yang dijalankan ini adalah untuk mengkaji kesan e-Konkrit menggunakan Model Needham Lima Fasa terhadap kesesuaian isi kandandungan dan pencapaian...