Kabinet televisyen dinding diinspirasikan oleh sarang Lebah - Abd Rahman, Asyrahtul Akmal; Ab Hamid, Abdullah Al Rashid (Penerbit UTHM, 2020)
Televisyen (TV) adalah media yang digunakan dalam telekomunikasi atau menghantar gambar bergerak dalam warna hitam-putih atau berwarna, dan dalam dua atau tiga dimensi berserta audio. Televisyen juga menjadi media massa untuk iklan, hiburan dan berita (Orozco & Miller, 2016). Dengan perkembangan teknologi pada masa kini, revolusi televisyen dari televisyen berbentuk kotak pada awalnya dan kini berbentuk leper dengan atau tanpa kaki.