Meja sisi modular berinspirasikan lori angkut untuk ruang tamu bersaiz sederhana - Rosli, Nur Syafiqah; Bon, Abdul Talib (Penerbit UTHM, 2020)
Perabot memainkan peranan penting dalam menjelaskan cara hidup seseorang individu di dalam sesebuah ruang (Wahab, 2015). Perabot juga merupakan bahagian penting dalam rumah dan mempunyai pelbagai tujuan khusus. Pada zaman ini, terdapat pelbagai jenis perabot yang telah direka khas dengan pelbagai fungsi, bentuk dan bahan.