Mesin penyedut hampagas dwifungsi - Tuan Ibrahim, Tuan Mohd Hafeez; Kadis, Ghazali; Othman, Khairulnizam; Mohamad Shokri, Muhammad Akmal; Khalid, Noor Fasya Fashihah; Nor Halim, Nur Hanani (Penerbit UTHM, 2020)
Pada era globalisasi, perkembangan teknologi kian meningkat dan telah menguasai dunia dengan berleluasa. Bahkan, dalam kalangan masyarakat kini juga telah beralih kepada teknologi untuk melakukan pekerjaan. Hal ini kerana, penggunaan alatan teknologi dapat memudahkan urusan seharian manusia, sekali gus menjimatkan masa. Kecanggihan teknologi telah menyebabkan hampir semua pekerjaan harian manusia menggunakan peralatan moden untuk melakukan pekerjaan. Selain itu, perkembangan inovasi juga merupakan salah satu dorongan kepada perkembangan teknologi untuk merealisasikan pelbagai idea. Tambahan pula, generasi kini mempunyai kelebihan dan kemudahan untuk mencipta pelbagai inovasi dalam apa juga bentuk bagi memudahkan sesuatu pekerjaan. Dalam menyokong perkembangan transformasi ini, teknologi dan inovasi digunapakai melalui penghasilan produk dwifungsi yang inovatif dengan tujuan untuk memudahkan kerja pembersihan.