Perbandingan kepuasan penghuni terhadap penyelenggaraan fasiliti perumahan bertingkat di Pantai Dalam Kuala Lumpur - Zakaria, Mohamad Hibatullah; Hj Mohamed, Sulzakimin; Masrom, Md Asrul Nasid (Penerbit UTHM, 2020)
Pembangunan hartanah bertingkat atau berstrata merupakan satu corak pembangunan mampan yang telah diterima secara umum sebagai cara kehidupan di bandar (Tam, 2013). Jika penduduk yang ramai menduduki kawasan perumahan bertingkat ini akan memberi kesan terhadap kemudahan fasiliti dan penyelenggaraan bangunan (Ani et al,. 2011).