1001 resipi: laman web perkongsian resipi - Pau, Nazrin Seng Kiat; Syahir Samsuddin, Shamil Muhammad; Samsuddin, Nurul Fatin Amanina; Mohd Nasir, Fawwaz (Penerbit UTHM, 2020)
1001 Resipi adalah laman web yang menggabungkan konsep aplikasi berasaskan web dan pangkalan data. Ia dibangunkan untuk memudahkan pengguna mendapat ilmu pengetahuan tentang resipi yang hendak dimasak, serta dalam masa yang sama boleh juga berkongsi resipi masakan mereka dengan pengguna. Penilaian dijalankan untuk memastikan laman web ini dapat dibina mengikut kesesuaian pengguna supaya ianya mesra pengguna dan dapat memudahkan pengguna untuk melayari laman web ini terutamanya bagi mereka yang suka dan minat memasak. Sebanyak 20 responden telah menguji menggunakan laman web ini, bagi menguji dan memastikan bahawa laman web ini berkesan dan memenuhi objektif projek. Hasilnya, rata-rata responden telah memberikan maklum balas yang positif. Justeru, dengan ada laman web ini, pengguna dapat mempelajari resipi baru yang berlainan setiap hari.