Penilaian tahap kemahiran pengurusan kelas dan motivasi guru pelatih pelajar Sarjana Muda FPTV, UTHM - Ali, Arabiah Ain; Ab Halim, Fazlinda; Wan Muda, Wan Hanim Nadrah (2020)
Kemahiran pengurusan kelas dan motivasi guru pelatih memainkan peranan terutama sebagai persediaan menjadi guru sebelum melangkah ke dunia pendidik.