Persepsi bakal Guru Pendidikan Khas terhadap Pendidikan Khas di Malaysia - Abdullah, Nurul Hidayah Liew; Mohd Jamil, Siti Fatimah; Mukthar, Marina Ibrahim; Paimin, Aini Nazura; Mohamed, Maziana (2021)
Persediaan dan tahap pengetahuan bakal guru pendidikan khas terhadap murid berkeperluan pendidikan khas (MBPK) adalah penting untuk memastikan penyaluran ilmu kepada golongan MPBK dapat dilaksanakan secara maksimum kerana cara mendidik dan mengajar MPBK berbeza dengan murid tipikal.