Micropropagation And Callus Culture Of Phyllanthus Niruri L., Phyllanthus Urinaria L. And Phyllanthus Myrtifolius Moon (Euphorbiaceae) With The Establishment Of Cell Suspension Culture Of Phyllantus Niruri L. [QH585.2. N576 2008 f rb]. - Ong, Poh Liang (2007)
Satu protocol yang efisien telah dibangunkan untuk menghasilkan anak benih Phyllanthus niruri secara besar-besaran melalui proliferasi tunas aksil dengan bahagian nod-nod pokok induknya sebagai eksplan.