Microleakage In Class II Composite Restorations Bonded With Different Adhesive Systems [TP968. M697 2008 f rb]. - Mahmoud Mohammad, Ziyad Kamal (2008)

(untitled)
Objektif: Tujuan kajian ini ialah untuk membandingkan keberkesanan dua sistem perlekatan iaitu sistem perlekatan “self-etch”, “one-step”, “one-component” dan sistem perlekatan etsa dan bilas.