Laboratory Evaluations Of Some Termiticides Against Subterranean Termite Coptotermes Gestroi (Wasmann) (Isoptera : Rhinotermitidae) [QL529. G978 2008 f rb]. - Obaid Gurbel, Salah Salem (2008)
Kesan bagi lima jenis racun anai-anai dinilai di dalam makmal, ke atas C. gestroi untuk menentukan kesesuaiannya di dalam mengawal anai-anai bawah tanah.