Kesan Pendekatan Penghayatan Terhadap Pembelajaran Puisi [PN1101. M425 2008 f rb]. - Awang, Mat Asuar (2008)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti kesan pendekatan penghayatan terhadap pembelajaran puisi.