Kajian Masalah Pendengaran Dan Saringan Mutasi A1555g Gen Dna Mitokondria (Mtdna) Di Kalangan Kanak-Kanak Bermasalah Pendengaran Jenis Sensorineural Tidak Bersindromik Di Hospital Universiti Sains Malaysia. - Che Lah, Che Ismail (2008)

(untitled)
Penyelidikan ini dijalankan terutamanya melakukan saringan mutasi A1555G DNA mitokondria (mtDNA) di kalangan kanak-kanak bermasalah pendengaran jenis sensorineural tidak bersindromik di Hospital Universiti Sains Malaysia, Kelantan.