Kaedah Pengurusan Institusi-Institusi Pembangunan Berteraskan Islam Di Malaysia [HD38.2. F146 2008 f rb]. - Ahmad, Fadzila Azni (2008)

(untitled)
Tesis ini bertujuan mengenal pasti kaedah pengurusan yang diguna pakai di institusi-institusi pembangunan berteraskan Islam di Malaysia dan menilai kesesuaian pemakaiannya ke atas pengurusan institusi-institusi pembangunan berteraskan Islam.