Isolation And Characterization Of Antioxidant Compounds From Pyroligneous Acid Of Rhizophora Apiculata [TP159.A5 L863 2008 f rb]. - Loo, Ai Yin (2008)

(untitled)
Aktiviti antioksidatif asid piroligneus (PA) hasil kondensasi wap daripada pembakaran kayu Rhizophora apiculata semasa penghasilan arang kayu telah dikaji.