Interaksi Perumah-Tetamu Antara Beta-Siklodekstrin Dengan Laktosa Dan Katecin : Permodelan Molekul Dan Kajian Eksperimen [QD480. M372 2008 f rb]. - Abdul Ghani, Marsita (2008)
Kajian interaksi antara perumah dan tetamu telah dijalankan dan dikaji secara eksperimen dan permodelan molekul terhadap β-siklodekstrin (β-CD) dengan β- laktosa (kompleks 1) dan β-CD dengan (+)-katecin (kompleks 2).