Interaction Of Isoniazid With Mycobacterium Tuberculosis Enoyl-Acyl Carrier Protein Reductase (INHA) : From Molecular Perspectives [RA644.T7 C548 2008 f rb]. - Choong, Yee Siew (2008)
Masalah kerintangan ubat dan peningkatan kes-kes tibi yang berterusan telah menggalakkan penyelidikan pembangunan ubat baru dan meningkatkan pemahaman mekanisme kerintangan ubat.