Integration Of Conventional Web-Based GIS And GLOBALBASE Using Geometric Transformations And High-Level Middleware [G70.212. M449 2008 f rb]. - Abdul Aziz, Maulana (2008)
Globalbase, satu aplikasi GIS yang mempunyai seni bina teragih berotomasi, menyediakan satu kaedah baru dalam perkongsian data ruang.