Influence Of Crospovidone On The Oral Bioavailability Of A Model Drug And Toxin [RM301.6. T161 2008 f rb]. - Tan, Siew Siew (2008)

(untitled)
Kajian ini dijalankan untuk menyiasat potensi crospovidone dalam pencegahan toksisiti aflatoxin B1 serta kebolehannya untuk meningkatkan biokeperolehan oral drug yang mempunyai keterlarutan rendah dalam air, iaitu ibuprofen.