Improvement Of Procedures For Incomplete Categorical Data Analysis [QA276.8. H776 2008 f rb]. - Hoo, Ling Ping (2008)
Semasa proses pengumpulan data, kadang-kala kita tidak akan dapat mengumpul semua data yang diperlukan. Ini akan menyebabkan terdapatnya sebahagian data yang tidak lengkap.