Human Bone Tissue Engineering Using Coral And Differentiated Osteoblasts From Derived-Mesenchymal Stem Cells [R857.T55 A836 2008 f rb]. - Hassan, Asma' (2008)
Penggunaan sel-sel stem mesenkima (MSC) di masa hadapan dalam kejuruteraan tisu tulang bergantung kepada keberhasilan pengkulturan sel MSC secara in vitro, pembezaan kepada osteoblas dan regenerasi tulang baru di dalam rangka batu karang.