Hubungan Penggunaan Sistem Maklumat Perakaunan Pengurusan Dan Prestasi Organisasi Penjagaan Kesihatan Swasta Malaysia Di Waktu Ketidakpastian Persekitaran [HF5657.4. K15 2008 f rb]. - Abdulatiff, Nik Kamaruzaman Awang Teh (2008)
Penggunaan sistem maklumat perakaunan pengurusan telah didapati mempunyai kaitan dengan prestasi organisasi.