Growth Of Tissue Cultured Oil Palm Plantlets (Elaeis Guineensis Jacq.) Inoculated With Plant Growth Promoting Rhizobacteria (PGPR) [QK644. A995 2008 f rb]. - Che Om, Azlin (2008)
Sebanyak 29 isolat yang berkebolehan mengikat gas nitrogen telah berjaya dipencilkan daripada akar kelapa sawit (bahagian rhizoplan, rhizosfera dan tisu akar).