Genetic Variability And Differentiation Of Feral And Cultured Populations Of Asian Sea Bass (Lates Calcarifer) In Malaysia Inferred By Microsatellites [QL638.C34 L185 2008 f rb]. - Lai, Choay Hoong (2008)
Sepuluh lokus mikrosatelit telah digunakan untuk menyiasat kevariabelan dan pembezaan genetik tiga populasi feral (Pulau Sayak, Semerak and Tanjung Piandang) dan enam populasi (Pulau Sayak, Sungai Linggi, Merchang, Sungai Pendas, Punang and Sematan) kultur ikan siakap, Lates calcarifer di Malaysia.