Free Level Threshold Zone (FLTZ) Logic For Mixed Analog-Digital Closed Loop Circuitry [TK7887.6. N335 2008 f rb]. - Nazem, Alireza (2007)

(untitled)
Para penyelidik sentiasa mencari cara-cara penambahbaikan kaedah antara muka antara domain Analog dan Digital.