Food Preference, Foraging, Competition And Control Of The Long-Legged Ant, Anoplolepis Gracilipes (Fr. Smith) (Hymenoptera : Formicidae) [QL568.F7 C549 2008 f rb]. - Chong, Kim Fung (2008)
Tesis ini menumpu kepada kajian kegemaran makanan, perilaku mpencarian makanan, inter- and intraspesifik keperlakuan agresif inter- dan intraspesifik serta kawalan terhadap Anoplolepis gracilipes (Fr. Smith).