Expression Of Apoptosis Markers In The Skin Microvasculature Of Patients With Diabetes Mellitus Type 2 At Hospital Universiti Sains Malaysia [QH671. D161 2008 f rb]. - Al-Astani Tengku Din, Tengku Ahmad Damitri (2008)
Perubahan salur darah pada pesakit diabetes jenis 2 berkait rapat dengan kesan jangka panjang komplikasi diabetes.