Evaluation On The Presence Of Hazardous Material From Medium Density Fibreboard [TP996.W6 S623 2008 f rb]. - Abdul Hamid, Siti Hazneza (2008)

(untitled)
Industri komposit berasaskan kayu di Malaysia sedang berkembang dengan pesat. Kini Malaysia adalah satu daripada pengeluar utama papan gentian berketumpatan sederhana (MDF) di rantau Asia Pasifik.