Evaluation Of Clinically Important Drug Interactions Involving Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitors Among Cardiac Patients [QP609.A53 F219 2008 f rb]. - Amir Abdelkarim Farag, Omalhassan (2008)

(untitled)
Perencat penukar enzim angiotensin (ACEIs) telah digunakan secara meluas untuk merawat hipertensi dan penyakit kardiovaskular yang lain. Interaksi ubat-ACEI adalah merupakan masalah kesihatan yang signifikan dan perlu penyelidikan lanjut.