The Usage Of Balanced Scorecard Measures, Business Strategy And Firm Performance [HD30.28. R987 2006 f rb]. - Jusoh, Ruzita (2006)

(untitled)
Penggantungan tunggal kepada ukuran pencapaian berdasarkan kewangan atau perakaunan tidak mencukupi dalam persekitaran pengeluaran yang baru.