The Seasonal Abundance Of Aedes (Stegomyia) Albopictus (Skuse) (Diptera : Culicidae) In Universiti Sains Malaysia Campus, Penang [QL536. A245 2006 f rb]. - Yaacob, Nor Adzliyana (2006)
Kajian kelimpahan bermusim nyamuk Aedes (Stegomyia) albopictus (Skuse) dijalankan di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang. Kajian ini dijalankan pada setiap minggu selama 13 bulan bermula November 2003 sehingga November 2004.